Nakon mnogobrojnih razočarenja Keanu Reeves napokon ima razloga za slavlje

Piše: Redakcija

HOLLYWOOD, CALIFORNIA Keanu Reeves /AFP

Glumac Keanu Reeves ima mnogo razloga za slavlje kada je u pitanju njegova karijera. Osim što promoviše najnoviji nastavak filma o Johnu Wicku ‘Chapter 3 – Para­bellum’, ukazano mu je i priznanje za doprinos filmskoj industriji. Baš kao i mnoge njegove kolege tako je i Keanue ostavio otisak ruku u cementu ispred ‘TCL Chinese Theatrea’ u Hollywoodu.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA / Keanu Reeves /AFP

Ceremoniju su prisustvovali brojni fanovi ali i kolege glumci, između ostalih 57-godišnji Laurence Fishburne, s kojim je glumio u trilogiji ‘Matrix’, te 52-godišnja Halle Berry s kojom ćemo ga gledati u najnovijem nastavku sage o plaćenom ubojici Johnu Wicku.

Keanu Reeves i Halle Berry/AFP

AFP

Glumac je prvu svoju ulogu imao u hitu ‘Youngblood’ koju je dobio 1986., a javnost ga je primjetila tek nakon što se pojavio u komediji ‘Bill i Ted’. Svjetsku slavu je stekao hitom ‘Brzina’ u kojem je glumio sa Sandrom Bullock.

 AFP

U njegovom životu ipak sve nije bilo kako je očekivao. Njegovu slavu i bogastvo zasjenile su dvije tragedije. U 1998. godini zaljubio se u glumicu Jennifer Syme, a već iduće godine njegova djevojka izgubila je njihovo dijete u osmom mjesecu trudnoće. Godinu i po kasnije, Jennifer je poginula. Vraćala se drogirana s partya njihovog prijatelja, pjevača Marilyna Mansona i izgubila kontrolu nad vozilom te se zabila džipom u tri automobila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti