Spice Girls se vratile na scenu: Prvim koncertom nisu oduševile fanove

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bx4UX_CpPCI/

Jedan od najpoznatijih sastava 90-ih, Spice Girls, održao je svoj prvi povratnički koncert u Dublinu u sklopu turneje Spice World 2019 ispred 58000 obožavatelja. Članice grupe, Emma Button, Geri Horner, Mel Brown i Mel C izvele su sinoć 20 pjesama, a publika je s nestrpljenjem čekala kraj večeri i izvođenje njihovog najvećeg hita Wannabe.

Za ovaj nastup Spajsice su se presvukle pet puta, a rekreirale su i neke od svojih najpoznatijih modnih kombinacija. Ginger Spice rekreirala svoju poznatu Union Jack haljinu inspiriranu britanskom zastavom, Scary Spice je ponovno osvanula u mačkastom kombinezonu, a Baby Spice u ružičastoj haljini, dok je sportskim kombinacijama i trikoima ostala je vjerna Sporty Spice.

https://www.instagram.com/p/Bx3bLDHiqaQ/?utm_source=ig_embed

Iako je prošle godine u novembru kazala da neće prisustvovati koncertima, ipak mnogi fanovi su očekivali i da se pojavi sada poznata dizajnerica Victoria Beckham. Victoria je neposredno prije koncerta svojim nekadašnjim kolegicama preko Instagrama zaželila svu sreću, a uz nju se oglasio i njen suprug David, koji je Spajsicama poželio mnogo sreće i uspješnu turneju.

Ipak njihovim povratničkim koncertom nisu svi bili tako oduševljeni. Određen broj obožavatelja zaista je uživao, dok je bilo i onih koji nisu. Svoje nezadovoljstvo fanovi su podijelili na društvenim mrežama kritikujući njihovo ozvučenje, jer neki od prisutnih na koncertu nisu mogli čuti nastup pa su ga napustili.

Bilo je i onih koji su se požalili na sveukupne uvjete na rasprodanom koncertu s obzirom na to da je cijena karata bila poprilično visoka. Ostaje vidjeti hoće li ove tehničke probleme uspjeti otkloniti na narednih 12 koncerata koji slijede.

https://www.instagram.com/p/Bx4gobWH70P/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti