Mirka Vasiljević iskreno o roditeljstvu: Samo bih im jednu stvar poželjela u životu

Piše: Redakcija

Srbijanska glumica Mirka Vasiljević veliku pažnju javnosti privuka je činjenicom da je još kao jako mlada postala majka, a ujedno se aktivno bavila glumom. Tokom narednih godina, na svijet je donijela još dvoje djece, a životni put njene porodice nije bio nimalo lagan. Zbog profesije kojom se bavi njen suprug Vujadin, Mirka je često bila i otac i majka svojoj djeci o kojoj je vodila računa i kda je imala najviše obaveza tokom snimanja serija i igranja u pozorištu. Ipak, ističe kako je majčinski instikt i vaspitanje koje je donijela iz svoje kuće, uticalo na to da i ona, baš kao i njeni roditelji, svojim mališanima posveti punu pažnju.

Ona je priznala da joj je najteže bilo kada je Vujadin, koji se inače, uspješno bavi fudbalom, nekoliko sezona bio odvojen od rodnog Beograda.

-Sve u životu ima lijepu i ružnu stranu medalje. Ja sam htjela da budem mlada mama, ali zbog toga moj posao trpi i to je negativna stvar. Međutim, ja na to gledam kao na prolaznu stvar, jer djeca rastu i kasnije će biti dosta lakše- priznala je glumica.

View this post on Instagram

🌎

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Kako bi imala više vremena za svoju porodicu, Mirka je odlučila više vremena posvetiti pozorišnim ulogama, za koje dnevno izdvaja u prosjeku pet sati, koliko ponekad traju probe. Za razliku od snimanja serija i filmova gdje dnevno zna provesti i do 15 sati, pozorište za Mirku predstavlja ono o čemu je uvijek maštala.

Svoje slobodno vrijeme Mirka i Vujadin koriste kako bi sa svojim mališanima provodili u prirodi i učenju, a budući da njihova djeca već sada pokazuju različita interesovanja, Mirka za njih ima samo jednu poruku.

View this post on Instagram

🏠

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

-Da budu cio život zdravi i da je sreća začin koji će ih uvijek pratiti. Čovjek zaboravi da je zdravlje jedino što mu u životu treba. A kada imate sreću sva vrata će vam se otvoriti baš u onom momentu kada vama treba- pojasnila je glumica.

View this post on Instagram

Cuvenoj baka Zivki srecan 78. rodjendan☺️

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti