Megan Fox otkrila kako je upoznala supruga: Mislila sam da je Justin Timberlake

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqYkiUklpDX/

Američka glumica Megan Fox priznala je nedavno da nikada nije gledala kultnu seriju “Beverly Hills” u kojoj jednog od glavnih likova tumači ni manje ni više, nego njen suprug, Brian Austin Green. Green koji se trenutno nalazi na snimanju novih epizoda serije koja je obilježila početak 90-tih godina, ispričao je jednom prilikom da je bio jako iznenađen, kada je sa svojom sadašnjom suprugom komentirao pomenutu seriju, a kada mu je ona rekla da nikada nije odgledala niti jednu epizodu, bio je jako sumnjičav, misleći da se ona samo šali.

-Mislila je da ličim na Justina Timberlakea. Sve što je nju zanimalo kada smo se upoznali bio je N’Sync- izjavio je Austin za magazin “People”.

On je dodao da mu je mnogo vremena trebalo da prihvati činjenicu da je njegova supruga, koja je inače veoma poznata glumica, jedna od onih koja nikada nije željela gledati seriju koja je obilježila jednu epoho, dodavši, da je u jednom trenutku bio jako ljubomoran zbog te činjenice.

-Njena starija sestra je bila fan serije, ali Megan nije znala ni šta je to- priznao je Austin Green.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti