George Clooney brine za sigurnost svoje porodice: Ne želim da naša djeca postanu meta

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Slavni holivudski glumac George Clooney smatra kako su životi njegove porodice u velikoj opasnosti, a sve zbog posla njegove supruge Amal. Advokatica Amal Clooney idalje ne odustaje od svoje borbe za prava žena , koje su žrtve silovanja od strane pripadnika ekstremista Islamske države.

Glumac je u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrio kako su podigli sigurnost na dnevnoj bazi, nakon što je slavna advokatica za ljudska prava nastavila sa svojom borbom za prava žena koje su bile žrtve silovanja od strane pripadnika ekstremista Islamske države.

Naime, Amal će se na francuskom sudu naći na suprotnoj strani od optuženika ISIL-a, pa zbog toga nije čudno kako je glomac zabrinut za sigurnost svoje djece.

– Ne želimo da naša djeca postanu meta, stoga pazimo na svaki detalj. Imam prekrasnu ženu i dvoje prekrasne djece, no nedostaje mi ona privatnost da sa svojom djecom mogu šetati Central Parkom – poručio je George Clooney.

https://www.instagram.com/p/BxsJvg9IMAc/

Inače, Amal Clooney ne prestaje tražiti pravdu za sve žrtve, kako je nazvala, ‘epidemije seksualnog zlostavljanja’, koje se odvija u Iraku i Siriji od strane pripadnika ekstremista Islamske države. Istaknula je već nebrojeno puta kako je potrebno čim prije pronaći počinitelje i optužiti ih, ali i pomoći žrtvama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti