Ovo je dvojnica Meghan Markle: Svi pričaju o atraktivnoj brineti koja neodoljivo podsjeća na britansku princezu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwrhALYF8LM/

Atraktivna američka glumica Tiffany Smith postala je planetarno popularno kada su je mnogi počeli porediti sa britanskom princezom Meghan Markle, posebno zbog svog prirodnog osmjeha i boje očiju. Tiffany koja tumači lik britanske princeze u filmu “Harry i Meghan: Postati dio kraljevske porodice” priznala je da su joj i ranije svi govorili kako neodoljivo liči na Meghan Markle, ali ona na to u početku nije obraćala pažnju.

-Kada bih nedostajala svojim drugaricama, rekle bi mi da su gledale epizode serije “Suits” jer u njoj glumi djevojka koja liči na mene. Trčala sam maraton u Londonu gdje sam živjela neko vrijeme i ljudi su prilazili da se slikaju sa mnom i to ispred palate u kojoj bi tada odsjedali Meghan i Harry, a ja to nisam znala- ispričala je svojevremeno Tiffany.

Glumica je priznala da je tokom snimanja serije mnogo radila na tome da “skine” pokrete Meghan Markle, a u trenutku kada je na sebe obukla prelijepu vjenčanicu, učinilo joj se da u tom trenutku više liči na Meghan nego ikada.

-Nije bila to originalna haljina, ali kada sam je obukla i stavila tijaru, svi su zaćutali, a i sama sam bila zatečena kada sam se pogledala u ogledalo- ispričala je Tiffany za “Access”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti