Glumica je ponovo oduševila publiku: Da li ovo vjenčanica Zoe Kravitz?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bxrv3guJ5rD/

Glumica Zoe Kravitz i njen partner i kolega, Karl Glusman nedavno su se zakleli na vječnu ljubav, a sve je obavljeno u velikoj tajnosti. Par koji je tokom protekle godine saopštio da su se zaručili još u februaru, za nešto više od mjesec dana, planiraju organizirati svadbu u Francuskoj, no svi detalji oko same proslave još uvijek nisu poznate.

Ona je u razgovoru za magazin “Rolling Stone” po prvi put progovorila o njihovim zarukama, istakavši kako je Karl imao plan zaporsiti je u Parizu, ali je na kraju, ipak odabrao njihov dnevni boravak, i u intimnoj atmosferi na njenu ruku stavio vjerenički prsten.

Ono po čemu je mlada filmska zvijezda još poznata, jeste njen specifičan stil odjevanja, zbog kojeg je često bila tema modnih kritičra, koji su njen nadasve jedinstven stil proglasili jako zanimljivim i inovativnim. Kako je sama ceremonija vjenčanja i zaruka protekla bez velike pompe, Zoe je za samu ceremoniju i veliko slavlje već odabrala jedinstvenu vjenčanicu, smatraju modni kritičari.

Baš u jednoj takvoj, Zoe se nedavno pojavila u javnosti, a mnogi smatraju da se radi upravo o haljini u kojoj se svom partneru obećala na vječnu ljubav. Jednostavna “zvono” bijela haljina, par naušnica, elegantna crna torba i crne potpetice na njoj su izgledale veoma ležerno ali u isto vrijeme i veoma otmeno.

View this post on Instagram

me n ma baby.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Sa druge strane, njen partner za ovu priliku izostavio je kravatu, pa je u odijelu izgledao prilično opušteno. Zoe je Zoe, i ovo je jednostavno nešto po čemu je u javnosti odavno prepoznaju. Da li njen modni odabir postati trend, ostaje da se vidi, ali je sigurno da je Zoe ovom odjevnom kombinacijom unijela velike promjene, kada su u pitanju vjenčanice i ono što djevojke širom svijeta danas biraju za najljepši dan svoga života.

Pročitajte još