Holivudska glumica objavljuje potresne memorare: Oca nikada nisam upoznala, očuh se ubio, a majka je bila ovisnik i piroman

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqyrjjWgmVi/

Holivudska glumica Demi Moore ove jeseni objavit će memoare pod nazivom “Inside Out” u kojima će do detalja opisati tragične životne situacije koje je preživjela u ranoj mladosti. Pored zanimljivih događaja tokom njene karijere, Moore će po ptvi put progovoriti o svim strahotama koje je preživjela kao djevojčica živjeći u zabačenim krajevima Novog Meksika. Glumica će u svojoj knjizi otkriti kako je zapravo izgledao njen život sa majkom i očuhom koji se zbog prirode posla kojim se bavio, često selio.

Demi nikada nije upoznala svog biološkog oca, a nakon brojnih selidbi, njen očuh je zapao u veliku krizu i jednog dana je izvršio samoubistvo. Ostala je živjeti s majkom koja je bila psihički nestabilna osoba, a zbog čestih problema sa zakonom, više vremena provodila je u pritvoru nego sa svojom djecom. Njena majka, priznala je glumica, bila je osvisnica o drogama i alkoholu, a zbog piromanije, nekoliko puta je bila hapšena.

https://www.instagram.com/p/BxxXBICApZ0/?utm_source=ig_embed

Glumica je nakon završetka osnovne škole odustala od daljnjeg školovanja, a nekoliko puta i sama je imala problema sa zakonom. Kada joj je bilo 17, upoznala je muzičara Freedyja Moorea, za kojeg se udala 1980. i bila u braku pet godina.

Nakon razvoda, zadržala je njegovo prezime, a 1987. godine, udala se za svog kolegu, Brucea Willisa sa kojim je dobila troje djece. Iako su se 13 godina kasnije razveli, bivši supružnici ostali su u veoma dobrim odnosima. Nakon Willisa, Moore se udala za mladog i atraktivnog glumca Ashtona Kutchera, sa kojim je u braku provela skoro isto godina kao i sa Willisom.

View this post on Instagram

#DemiMoore

A post shared by DemiMoore2020 (@demimoore2020) on

-Bez obzira kakav sam uspjeh postigla, nikada se nisam osjećala dovoljno dobrom- izjavila je glumica koja je promociju svoje knjige najavila u prisustvu svojih bivših supruga.

https://www.instagram.com/p/Bxxg2hGnL7J/

Budući da je i sama svojevremeno imala problema sa ovisnošću o narkoticima, alkoholu i lijekovima za smirenje, Moore je jedan period svog života provela na klinikama za odvikavanje, o čemu je također govorila u svojoj knjizi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti