Anna Kournikova: Nakon rođenja blizanaca izgleda bolje neko ikada

Piše: Redakcija

Slavna teniserka Anna Kournikova već dugo nije toliko aktivna kao prije, ali publika ne zaboravlja njenu ljepotu i izvajano tijelo. Ona je nedavno pozirala za rusko izdanje časopisa “Cosmopolitan”, i pokazala da je i dalje u savršenoj formi, iako je prije nešto više od godinu  postala mama blizanaca!

Lijepa plavuša je za potrebe snimanja pozirala u običnim crnim gaćicama i crop topu sa svjetlucavim detaljima, pokazavši savršeno ravan stomak i vitke, zategnute noge.

Ne čudi nas što je ova fotografija napravila bum na Instagramu, a prije samo nekoliko mjeseci fanovi su je napali da je premršava i to kada je objavila snimak na kome pleše u malenom bikiniju.

https://www.instagram.com/p/Bxe5zzyBIa6/

No, ako je vjerovati ovoj fotografiji – 37-godišnja sportistkinja nikada nije izgledala bolje, a čini se da se izgleda isto kao je bila tek na početku karijere.

View this post on Instagram

🎈🎈🎈@cosmopolitan_russia #cosmo25

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Sudeći prema Anninim objavam na društvenim mrežama, ovakvu figuru ona duguje redovnim i napornim treninzima, ali i neprestanim trčakaranjima za 18-mjesečnim bliznacima. 

View this post on Instagram

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Podsjetimo, teniserka je bliznace dobila u vanbračnoj zajednici s pjevačem Enriqueom Iglesijasom, a zanimljivo je da javnost nije imala predstavu da je prelijepa plavuša uopšte trudna, pa su se svi prilično iznenadili kada se pročulo da su njih dvoje postali roditelji.

Također, Španac je nedavno dao opširan intervju u kome je otkrio da je njegov odnos sa suprugom bolji nego ikada i da su još intimniji nego na početku veze. Dodao je i da ima osjećaj kao da su u braku i da im papir ništa ne znači.

View this post on Instagram

Typical Saturday 😂

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti