Fatalna Prada: Glumica kolabirala zbog preuske haljine

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvlACsygzLW/

Mlada glumica Elle Fanning onesvijestila se na dodjeli nagrada na Filmskom festivalu u Cannesu, a kao glavni razlog navela je to što je njena haljina bila previše stegnuta u predjelu struka i prsa, zbog čega je u jednom trenutku ostala bez daha i srušila se na pod.

Sve se odigralo jako brzo. I dok je direktor festivala Thierry Fermaux predstavljao glumce koji su bili dio jednog filmskog projekta, Fanning se srušila pred mnogobrojnim novinarima, a prvi u pomoć su joj pritekli njena sestra Dakota Fanning i glumac Kolin Firt koji se nalazio u redu iza nje.
Glumica je ubrzo povratila svijest, a pružena joj je i medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u mobilnu ambulantu gdje su joj ljekari uradili nekoliko analiza.

Nakon spornog događaja, Elle se oglasila na svom Instagramu saopštivši kako se osjeća dobro, a kao glavni uzrog svog nesvjesnog stanja „okrivila“ je „Pradinu“ haljinu iz 1950. godine koja je bila beviše uska i jako stegnuta u predjelu grudi zbog čega je od samog početka svečane ceremonija osjećala veliku nelagodu, da bi na kraju kolabirala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti