Novak Đoković proslavio 32. rođendan: Čestitke pristižu sa svih strana

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuGBmdkAfI0/

Prvi reket svijeta, Novak Đoković danas je proslavio svoj 32 godine. Đoković je i ovaj rođendan, baš kao i prethodnih godina proslavio daleko od svoje kuće, nastupajući na turnirima širom Evrope. Milionska publika koja Đokovića prati na društvenim mrežama, čestitala je najboljem teniseru svijeta rođendan, poželjevši mu mnogo sreće i zdravlja u nastavku karijere.

Đoković se fanovima obratio na svom Instagramu zahvalivši se na svim željama, nakon čega je još jednom poslao poruku kojom od svojih fanova traži da se aktivno uključe u rad njegove humanitarne organizacije koja je u Regionu učestvovala u brojnim misijama pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva.

Među prvima koji su Đokoviću uputili čestitke bili su predstavnici Australian Opena, koji su višestrukom osvajaču ovog gran slama poželjeli zdravlja i uspjeha u nastavku karijere.

Đokoviću su rođendan čestitale njegove brojne kolege, kao i ostali uticajni sportski radnici iz cijelog svijeta.

View this post on Instagram

😁🏆💥‼️

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti