Christopher Atkins: Evo kako zvijezda filma “Plava laguna” izgleda danas

Piše: Redakcija

Glumac Christopher Atkins, koji je svjetsku slavu stekao zahvaljujući filmu “Plava laguna” u kojem je glumio s Brooke Shields, dugo vremena nije bio prisutan na sceni. Naime, on je vrhunac popularnosti dostigao sa samo 18 godina, kada je doslovno preko noći postao planetarno poznat, a sve zahvaljujući kultnoj ulozi mladića koji odrasta na napuštenom otoku, gradi porodicu,  otkriva seksualnost, snalazi se i preživljava. 

https://www.instagram.com/p/BxVO37bg6xM/

No, iako je nekada pripadao grupi najpopularnijih holivudskih glumaca, Cristopher se na scenu vratio u nešto drugačijem izdanju. Naime, od danas nastupa u  striptiz showu “Ladies Only”, uprkos tome što ima 58 godina.

– Skidanje mi nikada nije bilo problem. Cijela moja karijera se svodi na skidanje. Čekam da me jednom plate da ostanem obučen – rekao je on u jednom od intervjua. 

Pogledajte kako Christopher Atkins danas izgleda. 

View this post on Instagram

The Outback Prospector

A post shared by Christopher Atkins (@christopheratkins1) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti