Rijetki porodični trenuci: Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham u šetnji sa sinom Jackom Oscarom

Piše: Redakcija

Britanska glumica i Viktorijina anđelica Rosie Huntington-Whiteley i glumac Jason Statham, poznat po akcijskim ulogama, upoznali su se na snimanju filma ‘Transformeri: Tamna strana Mjeseca’ i od tada su u ljubavnoj vezi.

https://www.instagram.com/p/BxuQkDhH9kg/

 Početkom 2016. godine pale su i zaruke, a u februaru 2017., par je objavio kao očekuju bebu. Maleni Jack Oscar krajem juna će napuniti dvije godine. Prošle godine priširile su se glasine kako ovaj par navodno planira vjenčanje, međutim svoju ljubav 51-godišnji Jason i dvadeset godina mlađa Rosie još nisu ozakonili.

https://www.instagram.com/p/BxuCdDAAxHN/

View this post on Instagram

🔷️🔶️🔷️ سلام چه خبر؟؟ 3 روزه پست نذاشتم دلم تنگ شده بود😊 عاشق پیاده روی های این سه نفرم💜 . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #jasonstatham#jasonstathamfans#jasonstatham_news #jasonstathamlookalike#jasonstathamfanpage#jasonstathamofficialfans#jasonstatham_movie#jasonstathamfan#jasonstathamlove#jasoniran#jason__iran🇮🇷#transporter#transporter2#transporter3#themegmovie#جیسون_اعجوبه_سینما🎥💪#جیسون_ایران🇮🇷 #جیسون_استاتهام#جیسون_استتهام#جیسون_جذابترین_کچل_هالیوود#rosiehw#rosiehuntington#rosiehuntingtonwhiteley#rosiehuntingtonwhitely#rosiehwstatham#rosiehwstyle

A post shared by Jason Statham | جیسون استاتهام (@jason__iran) on

Pročitajte još