Tijana Dapčević otkrila recept uspješnog braka: Ljubav slavimo svakoga dana

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwCm4Xkh_zs/

Popularna pjevačica Tijana Dapčević nedavno je proslavila 19. godišnjicu braka, otkrivši kako su ona i njen suprug Milan nakon samo pet dana koliko su bili u vezi, odlučili živjeti zajedno. Iako ovaj potez opisuje kao jednu veliku ludoriju, Tijana smatra da je njen brak prošao sve faze u kojima se može vidjeti da li je njihova ljubav bila potpuna.

Ona ističe da je i njen brak, baš kao i drugi brakovi imao manjih kriza i turbulentnih perioda, ali se nikada nije pokajala i dozvolila da joj glasovi “sa strane” diktiraju životni tempo. Tijana i Milan vjenčali su se 28. aprila 2000, a nakon devet godina dobili su sina Vuka.

Pjevačica u šali kaže kako joj je majka dok je bila djevojčica, čitala pripovjetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Njihov susret dogodio se savim slučajno. Milana je jednom prilikom gledala na košarkaškom terenu, priznavši godinama kasnije, da je sve mogla zamisliti, ali ne i sebe na jednoj sportskoj priredbi kakvom smatra utakmice.

Ona ističe da su i ona i njen suprug veliki profesionalci i da ih poslovne obaveze nikada nisu udaljile. Budući da se tokom posljednje godišnjice braka našla na putovanju, Tijana je po dolasku kući zajedno sa suprugom i njihovim sinom proslavila ovaj jubilej.

-Milan i ja svoju ljubav i brak slavimo svakodnevno, tako da je u našem slučaju datum potpuno nevažan. Odnosno, ne proslavljamo ga ni više ni manje spektakularno nego ostale dane. Konkretno, na dan punoljetstva našeg braka ja sam bila u Skoplju, on u Beogradu, ali ni meni ni njemu nije bilo manje drago što smo stigli do tog jubileja samo zato što fizički nismo jedno pored drugog- izjavila je pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti