Srbijanski kreator ponovo pravio nerede: Policija reagirala nakon što je demolirao lokal u centru grada

Piše: Redakcija

Poznati srbijanski modni kreator Darko Kostić ponovo je uzburkao javnost nakon što je u jednom beogradskom lokalu izazvao incident tokom kojeg je lomio inventar, usljed čega je reagirala policija. Kostić je u jednom lokalu u ulici Maršala Brjuzova u Beogradu, izazvao veliki incident, a prisutni gosti bili su iznenađeni reakcijom modnog dizajnera, koji nikako nije mogao inskontrolirati svoje ponašenje, usljed čeka su članovi osoblja bili prinuđeni pozvati policiju koja je morala smiriti izgrednika, koji je potom sproveden prvo na Vojnomedicinsku akademuiju, odakle je u prisustvu policije prevezen u policijsku stanicu.

Iz policije je saopćeno da će nakon ispitivanja Kostića biti sprovedena istraga, tokom koje će materijal biti predat dežurnom tužiocu.

Poznati dizajner je i tokom 2017. godine bio tema srbijanske štampe nakon što je tokom jedne racije priveden, a policijski službenici su mu tom prilikom pronašli veću količinu nedozovoljenih narkotičkih sredstava među kojima se nalazila veoma opasna droga koja je poznatija kao “GHB” ili droga za silovanje.

Kostić je godinu kasnije uhapšen pod optužbom za silovanje i zlostavljanje jednog maloljetnika.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti