Assi Azar: Voditelj ovogodišnjeg Eurosonga ne krije koliko voli svog supruga

Piše: Redakcija

 

Assi Azar, voditelj ovogodišnjeg Eurosonga, jedan je od prvih javnih ličnosti u Izraelu koje su otvoreno priznale da su gay. 

– Kada sam s 24 godine “izašao iz ormara” moj agent mi je rekao da je to kraj moje karijere, te da me nakon toga niko neće zaposliti. No, vremena se mijenjaju, posebno u Izraelu. Voditelj sam jednog od najvećih showova na svijetu – rekao je on u jednom od intervjua. 

No, ono što je zanimljivo je da on svoju ljubav prema suprugu ne krije čak ni kada je u javnosti. U prilog tome govori činjenica da je nako završetka finalne večeri Eurosonga uslikan kako u backstageu razmjenjuje nježnost sa svojim suprugom Albertom, a fotografiju je podijelio na društvenim mrežama. 

Njih dvojica su se vjenčali 2016. godine, a jedan drugom su najveća podrška 

– Uvijek sam tu da te podržim. Rasturio si, dragi – napisao je Albert ispod objave na svom Instagram profilu. 

View this post on Instagram

The 18th of May 2019 will be a night to remember. Congratulations @itsduncanlaurence, u r a true star, just like all other 40 performers, it was a pleasure meeting and watching all of u! Now let’s talk about me 😜 I wanna thank all the people in the @eurovision world who came into my life in the last three months, the Israeli production, to @kan_israel, to the people who brought Eurovision to Israel @nettabarzi @yoavtsafir @sivan.young, to the man who sang his heart out yesterday, our amazing @kobimarimi, and of course- to my personal dream maker, king @yavyav (❤️❤️❤️❤️). Big love to my personal dream team (pic number 4) to my amazing partners @ereztal @barrefaeli and @lucyayoub21 , my 10 minutes partners: @manszelmerlow @foureira @v_serduchka @conchitawurst @galiatariofficial , to my imaginary wife @madonna for being so kind to me and of course- to my own private angel, the man of my dreams, my Catalan heart @albertescola . Oh and wait wait…. 😝😝😝😝 Thank u Europe- u r the best fans in the whole world!!! pics by @ohadkab

A post shared by Assi Azar (@assiazar) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti