Natalie Portman odbrusila muzičaru: Laž je da smo bili zajedno, jedva smo se i poznavali

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bwm7K3MDKzW/

Glumica Natalie Portman o[tro je reagirala na pisanja medija o njenoj navodnoj veyi sa muyi;arom Richardom Melvillom Hallom, poynatijim pod umjetni;kim imenom Moby. On je u svojoj knjizi pod nazivom “When it fell apart” opisao brojne događaje iz svog života, između ostalog i odnos koji je imao sa glumicom Natalie Portman, prije nekoliko godina.

Melville je naveo kako su on i Natalie neko vrijeme proveli u romantičnoj vezi, što je glumicu naprosto razbjesnilo. On je dodao da je Natalie bila ta koja je načinila prvi korak nakon što ga je poslije jednog njegovog koncerta, zamilila da zajedno odu u backstage gdje su navodno imali intiman odnos.

Nakon ovih pisanja, oglasila se Natalie koja je u intervjuu za magazin “Harpers Bazar” ispričala kako je upoznala Mobyja kada je završila srednju školu, ali da sem poznanstva među njima nije bilo ničega.

-Nismo se zabavljali, on je bio stariji muškarac. Bila sam iznenađena kada sam čula da je to vrijeme našeg poznanstva okarakteriao kao vezu. Koliko se ja sjećam bila sam klinka. I nije tačno da sam tada imala 20 godina, tek sam završila srednju. Bila sam tinejdžerka, imala sam 18 godina- ljutito je izjavila glumica.

Ona je dodala da je ovo za Mobyja bio jedan od načina da zaradi novac, pa je ne iznenađuje činjenica da je u knjizi iznio niz neistina koje su svakako zanimljive publici koja nije upućena u njihove odnose.

View this post on Instagram

#tbt to Bazaar 2006, wearing Audrey’s dress

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti