Savršen dečko: Camila Morrone pozirala dok ju je Leonardo DiCaprio fotografisao

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bxr1GUqp9Md/

Leonardo DiCaprio konačno je uhvaćen na djelu. Veliki srcelomac i san svake dame, već dvije godine uspješno se trudi od javnosti sakriti svoju vezu sa 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone. Atraktivna brineta koja se nedavno pojavila sama na crvenom tepihu kanskog filmskog festivala, uhvaćena je okom paparazza kako pozira svom partneru. Vidno raspoloženi par, uživao je u prijepodnevnom izlasku, a lijepo vrijeme, Camila je iskoristila kako bi pozirala jednom od “najpoželjnijih fotografa” u ovom trenutku.

Popularni Leo imao je i više od strpljenja dok je njegova partnerica naprosto skakutala pločnicima dok ju je DiCaprio pratio objektivom. Odjevena u prelijepu bijelu polka haljinu, Camila je poput razdragane djevojčice uživala u poziranju, dok je Leo kao iskusni filmadžija radio na tome da napravi najbolje kadrove.

https://www.instagram.com/p/BxrOr9Sp9Mm/

View this post on Instagram

#Cannes 2019 @mickeyandthebear

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti