Nestašni dečko po drugi put zaprosio svoju suprugu: Rekla je da!

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bphzd6AhL7q/

Britanski muzičar Robbie Williams iznenadio je svoju suprugu Aydu Field kada ju je tokom izvođenja jednog od svojih najvećih hitova, zaprosio pred okupljenim prijateljima. Robbie i Ayden koji su već u braku, ponovo su se zakleli na vječitu ljubav ali ovoga puta bez velike ceremonije, čime je “nestašni” muzičar još jednom pokazao o kakvom se šarmeru radi.

Sve se dogodilo u njihovom domu tokom proslave njenog 40. rođendana. Robbie se potrudio da zabava bude baš onakva kakva se od njega očekuje, a svoju suprugu ponovo je zaprosio dok je pjevao njenu omiljenu numeru “Angels” koju je Robbie prv put izveo prije nekoliko godina dok još uvijek nisu bili zajedno.

-Volim te, Ayda, hoćeš li se udati za mene?- upitao ju je Robbie dok se polako spuštao na koljena, dok mu je oduševljena Ayda odgovorila potvrdno.

Njihovo poznanstvo seže još iz jula 2006. godine. Za vrijeme jednog nastupa 2009. godine, Robbie je zaprosio Aydu, da bi kasnije rekao da se samo šalio i da se nisu vjerili. Ipak, nakon osam mjeseci, par se vjerio.
Par je u septembru 2012. godine dobio kćerku Theodoru, a dvije godine kasnije i sina Charlieja. Robbie i Ayda su prošle godine dobili kćerku Coco, koja je ubrzo postala miljenica svih ukućana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti