Tuga u domu poznatog muzičara: Kćerka mu preminula sa samo 22 godine

Piše: Redakcija
 

Foto: Instagram

Shawn Crahan, bubnjar grupe Slipknot, suočava se s velikom tragedijom. Poznat po svom umjetničkom imenu ‘Clown’, 49-godišnji muzičar na Instagramu je objavio fotografiju svoje kćerke Gabrielle, otkrivši da je preminula sa samo 22 godine.

– Sa slomljenim srcem i najdubljom boli moram vas obavijestiti da je moja najmlađa kćerka Gabrielle preminula u subotu, 18. maja 2019. – napisao je Crahan ispod kćerkine fotografije te zamolio medije da poštuju privatnost ožalošćene porodice. Uzrok preranog odlaska njegove kćeri još uvijek nije poznat.

https://www.instagram.com/p/Bxp4IkInjFp/

 Crahan i njegova supruga Chantel uz Gabrielle imaju kćerku Alexandriju te sinove Gagea i Simona, koji je na Instagramu izrazio svoje osjećaje uslijed ove srceparajuće tragedije.
– Danas je najteži dan u našim životima. Zbunjen sam, ljut, tužan sam…jako, jako sam tužan. Gabri, jako mi nedostaješ, više od ikoga. Bili smo najbolji prijatelji, bili smo povezani, a sada te više nema. Volim te i znam da ćes to uvijek znati –  napisao je njen brat. 

Gabriellina sestra Alexandria također je na Instagramu napisala da je potpuno u šoku zbog gubitka svoje sestre, a podijelila je i fotografiju iz njihovog djetinjstva.

– Šokirana sam i nemam pojma kako se nositi s tim emocijama. No, porodica, prijatelji i moji kućni ljubimci utjeha su mi u ovim teškim danima. Molim vas, pošaljite pozitivnu energiju mojim roditeljima i braći – poručila je  sestra Alexandria.

Alexadria Crahan Instagram

Crahan, poznat kao ‘Clown’, osnovao je metal bend Slipknot 1993., a nedavno su nastupali u showu Jimmyja Kimmela sa svojim novim singlom ‘Unsainted’.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti