Tijana Dapčević ogorčena nakon finala Eurosonga: Tamara je bila na korak od pobjede, ali su glasovi publike bili sasvim čudni

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwCm4Xkh_zs/

Predstavnica Sjeverne Makedonije na ovogodišnjem “Eurosongu”, Tamara Todevska zauzela je osmo mjesto i tako ostvarila najbolji plasman svoje zemlje na dosadašnjim učešćima na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Njena sestra, pjevačica Dapčević koja je široj publici poznatija zbog svog dugogodišnjeg staža na muzičkoj sceni, izjavila je da je jako ponosna svoju sestru koja je ostvarila nevjerovatan uspjeh, ali da je ujedno razočarana načinom takmičenja koji je Tamari uskratio, možda čak i pobjedu.

-Jako sam ponosna na sestru koja je doživjela uspjeh i Makedoniji donijela 8. mjesto. Prvi put u historiji. Od kada je Makedonija nezavisna nije se desilo da ima tako dobar plasman. Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopšte nije jasan, ali nema veze, kako god- izjavila je Dapčević za srbijanske medije.

Tijana je na kraju naglasila da je Tamara posljednjih 15 dana koliko je sa svojom ekipom provela u Tel Avivu, uradila najbolje moguće kako bi svoju zemlju predstavila na što bolji način.

Podsjetimo, na sinoć održanom 64. poredu takmičenju za najbolju pjesmu “Eurosonga”, pobjedu je ostvario predstavnik Holandije, Duncan Laurence sa pjesmom “Arcade”.

Pročitajte još