Evo kako Jelena Veljača provodi svoje slobodno vrijeme

Piše: Redakcija

Hrvatska glumica Jelena Veljača već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb-Beograd. Iako je prije nekoliko dana iznenadila svoje fanove viješću da je nakon dvije godine koliko je provela živjeći u Beogradu, odlučila vratiti se u Zagreb, glumica ističe kako su ona i njena kćerka Lena stekle brojne prijatelje u Beogradu, gdje se ponovo rado vraćaju. Jelena koja je tokom protekle godine okončala svoj dvogodišnji brak sa glumcem Draženom Čučekom, trudi se svojoj nasljednici uljepšati svaki dan života. Objavljujući skoro svakodnevno zajedničke fotografije na Instagramu, Jelena često u komentarima svojih fanova pronalazi inspiraciju, a nerijetko se s njima upušta i u brojne rasprave, ne stideći se reći ono što misli, a također i poslušati savjete starijih i iskusnijih mama.

-Subota ujutro, ljepilo u rukama umjesto kafe, jer s Lenom nema kompromisa- napisala je Jelena pored fotografije na kojoj pozira sa svojom kćerkicom.

Glumica je u nekoliko navrata pokazala da ju je razvod emotivno uznemirio, ali iskustvo koje je doživjela nakon razvoda donijelo joj je nove pogleda na svijet. Ne stidi se govoriti o bivšem suprugu i majčinstvu, dodajući kako joj život sa njenom mezimicom daje dodatnu energiju da se ponovo pokrene i gleda pozitivno ka budućnosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti