Arnold Schwarzenegger se oglasio nakon napada: Nisam znao šta se događa, tek na snimku sam vidio da su me udarili

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bv1pZJxn9uh/

Holivudski glumac Arnold Schwarzenegger napadnut je tokom posjete jednoj školi južnoafričkom gradu Johanesburgu. Bivši senator Kalifornije trenutno se nalazi u posjeti Južnoafričkoj Republici gdje je sa đacima jedne škole razgovarao o obrazovanju i njihovim svakodnevnim aktivnosti. U jednom trenutku dok je prolazio pored grupe đaka, nepoznati muškarac ga je udario u leđa, nakon čega je reagiralo obezbjeđenje koje je odmah uhapsilo nasilnika nakon čega su ga predali policijskim službenicima.

–Hvala vam za brigu, ali nema razloga za nju. Mislio sam da me je masa pogurala, što se često dešava. Shvatio sam da su me udarili tek kada sam vidio snimak. Drago mi je samo da idiot nije prekinuo moj Snepchat– napisao je Schwarzenegger na svom Instagramu.

View this post on Instagram

Block or charge?

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti