Princ William: Mislim da se nikada neću oporaviti od gubitka majke

Piše: Redakcija

Britanski princ William nedavno je u razgovoru za “BBC” ponovo progovorio o detaljima iz svoje prošlosti, te se prisjetio najbolnijeg trenutka svog života, smrti majke. William se sa sjetom prisjetio mnogih situacija i trenutaka provedenih sa svojom majkom, princezom Dianom, i istakao kako se bol koju osjeća ne može mjeriti nijednom drugom boli.

On se dalje u razgovoru dotakao perioda koji je proživjeo nakon njene smrti te dodao da mu je posao pilota medicinskog aviona pomogao da stekne utisak da je smrt “nposredno tu”. Dugo je probleme krio u sebi i nije želio govoriti o tome ni sa članovima svoje uže porodice, što ga je ui jednom trenutku dovelo na rub psihičkog ponora.
William je dodao da su mu neke misli pravile probleme sve dok nije razgovarao s nekim. Princ je ranije, zajedno sa svojim bratom Harryjem izrazio nadu da će njihova iskrena priznanja o sopstvenim mentalnim problemima ohrabriti druge u potrebi da potraže pomoć.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti