Fanovi se opraštaju od omiljenih likova: Ovako završava posljednja sezona „Teorije velikog praska“

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxQjM08HfR5/?utm_source=ig_embed

Nakon punih 12 sezona, glumci nagrađivane serije „Teorija velikog praska“ oprostili su se početkom maja sa serijom koja ih je prestavila. Ostavili su tada svoje otiske, ali i autograme, ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku. Nakon toga nije dugo trebalo da iu javnost procure detalji o finalnojn epizodi serije koja je brojnu publiku ostavila u suzama, ali od smijeha.

U samoj završnici sve fanove očekuju brojni raspleti. Jedna on najvećih i najsretnijih vijesti biti će kada Penny i Leonar saznaju da će postati roditelji. Ovu uzbudljivu vijest odlučili su podijeliti sa Sheldonom koji se sprema na put u Švedsku, čija reakcija će ih neugodno iznenaditi.

View this post on Instagram

Can we all just give a collective “awwww”

A post shared by The Big Bang Theory (@bigbangtheory) on

„Očito je da je bolesna, a ja ne želim upropastiti svoj najvažniji dan na svijetu takvim vijestima“, prekine Sheldon svog dragog prijatelja Leonarda koji mu pokušava objasniti da je sve uredu i da se radi o sretnoj vijesti. „Obećajem ti, nećeš se razboljeti i nije ništa loše“, kaže u tom trenutnu Leonardo, a Penny uzbuđeno povikne da je trudna, na što Sheldon odgovori: „U pravu ste, ne mogu se sada nositi s time.“

Šokiran Sheldonovom reakcijom, Leonard mu ljutito odgovara: „Upravo si saznao da je žena koju voliš i o kojoj si brinuo 12 godina trudna i tebi je laknulo što te neće ničime zaraziti. Pravo si sebično smeće“.

Pored toga vječitab štreberka Amy doživljava pravi modni zaokret i gledat ćemo njen novi imidž, dok Raj kojeg igra Kunal Nayyar odlazi na spoj s glumicom Sarah Michelle Gellar, koju i u seriji predstavljaju po njezinu liku iz Buffy ubice vampira.

Kraj serije podijeljen je u dva dijela, prikazana na američkoj TV mreži jedan za drugim, prvi dio nosi naziv ‘The Change Constant’, a drugi ‘The Stockholm Syndrome’.

Pročitajte još