Ben Affleck je dobio dostojnu zamjenu: Miljenik žena je novi Batman

Piše: Redakcija

Magazin “Variety” prenio je informaciju da su producenti filmske kompanije “Warner Bros” za potrebe novog filma o “Batmanu” pronašli glumca kome će pripasti čast odigrati glavnu ulogu i takon nakon nekoliko nastavaka franšize o super heroju, na ovoj poziciji zamijeni Bena Afflecka, kome se nije ukazala nova prilika.

Isti magazin navodi da će ulogu “Batmana” u filmu koji bi naredne godine trebao da se nađe u kinima širom svijeta, trebao da dobije zvijezda serije “Twilight”, Robert Pattinson.

Pattinson će nakon tri posljednja nastavka “Batman v Superman: Dawn of Justice”, “Suicide Squad” i “Justice League” u kojima je lik Brucea Waynea tumačio Affleck, imati veoma težak zadatak iznijeti jako zahtjevnu ulogu zbog koje je Affleck bio proglašen do sada najboljim glumcem koji je tumačio lik super heroja.

Novi nastavak “Batmana”, neće se nadovezivati na radnju prethodnih filmova, već će dobiti sasvim novu priču.

-“Batmen” bi trebalo da bude najbolji detektiv na svijetu, a to nije čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili- istakao je reditelj novog nastavka filma- Matt Reeves.

https://www.youtube.com/watch?v=OR-oxfedn8o

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti