Potresno obraćanje milijardera koji je izgubio troje djece: Emotivna poruka koja je slomila srca mnogih

Piše: Redakcija

Danski milijarder Anders Holch Povlesn koji je u terorističkom napadu na Šri Lanku izgubio troje djece, zahvalio se javnosti na podršci i brojnim porukama koje su mu stigle sa svih krajeva svijeta. Vlasnik kompanije “Bestseller” i najveći dioničar britanske online prodavnice “ASOS”, zajedno sa suprugom Anom istakao je da su poruke koje je dobio ganule srca ne samo njegove porodice, već svih dobronamjernih ljudi.

On se u otvorenom pismu koje je objavljenom na naslovnicama danskih novina, zahvalio svima koji su dali veliku podršku njegovoj porodici i porodicama drugih žrtava tragedije u kojoj je nastradalo preko 250 ljudi.

-Izražavamo našu iskrenu zahvalnost za saučešće, saosjećanje i mnoge riječi podrške koje smo primili nakon tragičnog gubitka naše troje ljubljene i lijepe djece, Alfreda, Agnes i Alme. Škotsko gorje je pružilo trajne, posebne uspomene našoj porodici. Zbog toga su nas mnoge riječi utjehe ojačale i dotakle naša srca. U ogromnoj tuzi, mi smo iskreno zahvalni što smo ostali ujedinjeni sa našom kćerkom Astrid. Sjećanje na naše troje djece, njihov divan duh i duše će zauvjek biti u našim srcima- poručio je Anders zajedno sa suprugom.

U emotivnom pismu koje je objavljeno na najtiražnijim novinama, pored inicijala troje nastradale djece stoji i fotografija tri plutajuća pera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti