Kćerkica Robbieja Willijamsa oduševila njegove fanove: Malena Coco uživala uz zvuke očeve pjesme

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bphzd6AhL7q/

Britanski muzičar Robbie Williams konačno je pronašao svoj mir. Temperamentni muzičar koji je tokom bogate karijere često bio na naslovnicama tabloidne štampe zbog svojih brojnih skandala, posljednjih godina uživa u pravom porodičnom životu, a fotografije koje skoro svakodnevno na Instagramu objavljuje njegova supruga Ayda Field Williams, govore o tome kako se Robbie sjajno snalazi u ulozi brižnog oca.

Ayda je nedavno na Instagram postavila zanimljiv video na kojem se može vidjeto porodica Williams koja uživa u jutarnjoj drijemci, a dok zajedno leže u bračnom krevetu, Aydi i Robbieju društv pravi njihova osmomjesečna kćerkica Coco koja je poznatog muzičara oduševila svojim plesnim pokretima koje je izvela uz zvuke jedne od njegovih pjesama.

View this post on Instagram

@robbiewilliams #saturdayvibes AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Coco je naime, plesala u ritmu očeve muzike, dok su je Robbie i Ayda sve vrijeme podržavali u njenom plesu. Malena Coco na svijet je stigla proteklog septembra, a par je kćerkicu dobio zahvaljujući surogat majci. muzičar i glumica pored Coco imaju još dvije djece, šestogodišnju kćerku Theodoru i četvorogodišnjeg sina Charltona.

View this post on Instagram

#familytime AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Pročitajte još