Ipak se razvode: Ovo je istina o braku Irine Shayk i Bradleya Coopera

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Mediji u Rusiji uveliko pišu o razvodu jednog od najljepših holivudskih parova, atraktive manekenke Irine Shayk i Bradleya Coopera. Kako navode mediji u rodnoj zemlji slane manekenke, par više ne živi zajedno od kraja februara, kada su mediji u svijetu uveliko pisali o navodnoj ljubavnoj romansi koja se rodila između glumca i Lady Gage tokom snimanja filma “A Star Was Born”.

Par koji je posljednji put snimljen zajedno tokom dodjele “Oscara”, po svemu sudeći prolazi kroz veoma buran period zajedničkog života, a vijesti o svom odnosu vješto kriju već mjesecima. Informaciju o njihovom razvodu koji je inicirala manekenka, prvi je saopštio tabloid “MTO” koji je naveo da njihov izvor, blizak paru ističe kako je brak i prije Cooperove navodne afere bio u krizi, te je manekenki bio potreban samo povod da pokrene sudsku parnicu.

https://www.instagram.com/p/BxffGFFJSYO/

Pisanja medija u Rusiji i SAD još uvijek nisu komentirali glavni akteri dogđaja, a njihove PR službe još uvijek nemaju zvanično saopštenje povodom ovih događaja.

-Bradley je uvijek želio da njegov privatni život ostane tajna, dok Irina vjeruje da treba da pošalju saopštenje za medije- navodi isti izvor.

Iako je ranije najavila, Irina je na događaj “Met Gala” došla sama, bez svog partnera, čime je dodatno podgrijala priče o razvodu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti