Megan Fox proslavila 33. rođendan: Gluma je u drugom planu, evo čime se danas bavi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqYkiUklpDX/

Američka glumica i model, Megan Fox, danas proslavlja svoj 33. rođendan. Glumica koja je svjetsku slavu stekla ulogom u hit seriji “Dva i po muškarca” gdje je glumila lik trapave djevojke, danas je ozbiljno posvećena svojoj karijeri, ali ne onoj filmskoj po kojoj nam je bila poznata. Naime, nakon sjajnih uloga u filmovima “Transofmers”, “The Dictator” i “Teenage Mutant Ninja Turtles”, glumica je odlučila nakratko napraviti pauzi i posvetiti se dizajnerskom poslu, gdje se ostvarila kao vrlo uspješna u kreiranju donjeg rublja i kupaćih kostima.

View this post on Instagram

Empowerment is worth flaunting.

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Pored toga, glumica je započela niz filmskih projekata, a trenutno je možemo vidjeti u ulozi voditeljice veoma popularne nauče emisije “legends of the Lost” koja se emitira na Travel kanalu, a govori o svjetskim mitovima i misterioznim mjestima i događajima.

View this post on Instagram

Happy Halloween🎃

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Nakon što se 2010. godine udala za glumca Briana Austina Greena, koji je publici ostao upamćen po ulozi Davida Silvera u seriji “Beverly Hills”, Megan je na kratko pauzirala karijeru i posvetila se svojoj porodici.

View this post on Instagram

@fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti