Demi Lovato uživa u odmoru: Vrelim fotografijama oduševila fanove

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxaWYBqhqqD/

Atraktivna američka pjevačica i glumica Demi Lovato posljednjih dana odlučila je uzeti malo oduška i odmoriti se na egzotičnim destinacijama Bora Bore gdje su joj društvo pravili njeni najbliži prijatelji. Demi se tokom proteklog ljeta usljed konzumiranja velike količine narkotika ozbiljno ugrozila svoje zdravlje, a ljekari su tada potvrdili da je pjevačica pukom slučajnošću izbjegla smrt.

Nakon izlaska iz bolnice, prošla je kroz period rehabilitacije, a nakon toga odlučila je život promijeniti iz korijena, krenuvši na treninge i u potpunosti promijenivši način ishrane. Težak period je iza nje, a nagradu u vidu odmora, smatra zasluženom. Ono što se jako doplao njenim fanovima je osmjeh na njenom licu, ali i savršena linija kojom se pohvalila nizom fotografija koje je objavila na svom Instagramu.

View this post on Instagram

📷: the one and only @angelokritikos

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti