Njena popularnost ne jenjava ni 22 godine od pojavljivanja u seriji „Dadilja“

Piše: Redakcija

Glumica Fran Drescher i nakon 22 godine od pojavljivanja u seriji „Dadilja“ plijeni pažnju ma gdje god se pojavila. Poznata je kao osoba koja uvijek nosi široki osmijeh i mnogo pozitivne energije. Fran se nedavno pojavila u New Yorku na predstavljanju novog projekta koji će zasigurno razveseliti fanove legendarne serije.

Foto /AFP

Fran je jedna od nezaboravnih televizijskih ikona, a čak i u svojoj 61. godini oduzima dah. Dadilja koja je u toku šest sezona istoimene serije zabavljala javnost šitom svijeta, nedavno se pojavila na jednom događaju u New Yorku i sve oduševila svojom pozitivnom energijom. U ženstvenoj roza haljinici Fran je pozirala za okupljene fotografe i dokazala da i dalje izgleda fantastično, te da joj godine ne mogu ništa.

https://www.instagram.com/p/BxbYZmVHwe3/

Serija „Dadilja“ svoju premijeru je imala 1993., na CBS-u i emitirala se punih šest sezona prije završnice 1999. godine. Radnja serije pratila je simpatičnu Fran s nazalnim glasom, prodavačicu kozmetike koja počne raditi za milionera i producenta s Broadwaya Maxwella Sheffielda, kojem čuva troje djece.

Radnja kultne serije kako se najavljuje mogla bi se uskoro naći u pozorišnom formatu na Broadwayu, a za sve se još čeka službena potvrda.

https://www.instagram.com/p/BxdKsNQDUpQ/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti