Pjevačica okrivila oca: Tužit ću ga, on me je naveo na narkotike

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoPSA6ogcgV/

Pjevačica Britney Spears ponovo je podigla prašinu u medijima i to samo nakon nekoliko dana od kada je potvrdila da se polako vraća svojim svakodnevnim obavezama, kao i snimanju novih pjesama. Pjevačica koja je zbog problema s narkoticima i depresijom od koje je patila nekoliko posljendjih godina, završila u psihijatrijskoj ustanovi, odlučila je podignuti optužnicu protiv svog oca Jamesa kojeg je optužila da je glavni krivac zbog njenih problema, te da ju je upravo on nagovorio da počne konzumirati narkotike.

Pjevačica je u početku koristila sredstva za smirenje i tablete za spavanje, ali je nakon što je postala ovisna, počela konzumirati narkotike, u čemu je veliku podršku imalu u svom ocu koji je insistirao na tome da pjevačica počne konzumirati veće količine sredstava za smirenje, kako bi održala svoje zdravlje.

View this post on Instagram

🎩 photo credit: @fiacuzziphotography

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Stvari su se vremenom otele kontroli nakon čega je Britney usljed niza skandala završila na psihijatriji, a upravo je njen otac James narednim mjeseci preuzeo kontrolu nad njenim finansijama. Briteny je socijalna služba zaprijetila da će joj uskratiti starateljstvo nad djecom, što ju je dodatno pogodilo, a nakon izlaska sa psihijatrije, pjevačica je prošla niz pregleda kojima je utvrđeno da se njeno stanje vidno popravilo. Budući da je njen otac polagao pravo nad kontrolom njenih finansija, Britney je nakon izlaska odlučila stvar uzeti u svoje ruke što se Jamesu i nije baš dopalo.

Ona ga je nedavno optužila da je sve uradio smišljeno i da u je glavni cilj bio da se dokopa njenog bogatstva zbog čega je odlučila da podigne optužnicu kako bi konačno ostvarila kontrolu nad svojim novcem.

View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti