Mirka Federer pravi razdor među Švicarcima, Wawrinka: Isto je uradila i na Wimbledonu

Piše: Redakcija

Sjena nad mečom, najboljim mečom na turniru, između Rogera Federera i Stana Wawrinke ostala je visjeti kao upozorenje, ali i prijetnja ambicijama Švicarske u finalu Davis Cupa. Čak i pod uslovom da se Federer oporavi.

Nešto se definitivno dogodilo na terenu , i to nakon prve od tri meč-lopte koje je imao Wawrinka kod rezultata 5:4 u trećem setu. Okrenuo se prema dijelu tribina i izrazio svoje nezadovoljstvo jer ga je, čini se, nekakva vrsta šuštanja ili buke omela prilikom udarca. Nije jasno je li njegova reakcija bila upućena prema nekom iz Federerova tabora, ali pokazivao je u tom smjeru.

Na presici, međutim, nije htio reći ništa.

– Ništa posebno. Napet meč. Nikada nije lako.

Tonski zapis nije čist, makar je Francuska televizija uhvatila dio u kojemu Wawrinka govori:

– Istu je stvar napravila u Wimbledonu.

Tada su igrali u četvrtfinalu, Federer je pobijedio u četiri seta. Ko je ona? Nema ko drugi biti nego Mirka Federer, nekada Vavrinec.

– Nešto se dogodilo u svlačionici, razgovor između njih dvojice koji je potrajao do dugo u noć – prvi je ovu temu načeo John McEnroe komentirajući za ESPN.

Njihov je meč završio oko 23 sata u subotu, a Federer je svoje medijske obaveze završio tek iza 1 sat iza ponoći.

– Nemam potvrdu, ali to im sigurno neće pomoći u pripremi finala Davis Cupa. Pogotovo će teško biti izborniku Severinu Luthiju, koji sjedi i u Rogerovu timu. Kako plesati između njih, obojicu učiniti sretnima?

Bivši Federerov trener Paul Annacone kaže da bi bio iznenađen kad bi to ostavilo traga u Davis Cupu.

– Pogotovo s nekim tko ima temperament kao Roger, on se vrlo vješto snalazi u tim situacijama. Oni će pričati i riješiti problem. Federer nije osvetoljubiv, pišu SN-i.

Britanski Telegraph je sada objavio video u kojem se čuje kako ženski glas sa tribina govori u pravcu Wawrinke: “Crybaby” (Plači dušo). Potom se Wawrinka okreće prema Federeru i u nevjerici ga pita: Šta je ona rekla?

[nggallery id=588]

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti