Prekinuto snimanje filma o Jamesu Bondu: Glavni junak doživio tešku povredu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvkCr95FcGG/

Britanski tabloidi “Daily Mail” i “The Sun” prenijeli su informaciju da je snimanje novog nastavka filma o tajnom agentu Jamesu Bondu iznenada prekinuto proteklih dana. Isti mediji ističu da je veliko prokletstvo “opčinilo” novi nastavak franšize, a sve je krenulo onoga trenutka kada je glavni reditelj filma Danny Boyle iznenada odlučio prekinuti saradnju sa produkcijskom kućom koja je bila zadužena za snimanje novog nastavka filma. Nakon što je glumačka ekipa u dosta izmijenjenom sastavu na Jamajci nedavno održala završni sastanak na kojem su precizirani detalji novog filma, glavni glumac Daniel Craig doživio je poredu tokom snimanje jedne od prvih scena novog filma.

kako javljaju britanski mediji, Craig je u jednoj uzbudljivoj sceni trebao pretrčati određenu dionicu, nakon čega je pao i doživio uganuće.

-Trčao je, okliznuo i pao. Bio je u velikim bolovima i žalio se na nožni zglob- navodi izvor blizak glumačkoj ekipi.

Ovo Craigu nije prvi put da doživi ovakvu povredu. On je tokom snimanja prethodnog filma o agentu Jamesu Bondu doživio ozbiljnu poredu koljena zbog čega je završio na operacionom stolu. Naime, glumac je doživio pad nakon što se okliznuo na strmoj litici tokom snimanja u austrijskim Alpama.

Iako još uvijek nema zvanične potvrde o ovom nemilom događaju, mnogi smatraju da bi snimanje trebalo da se nastavi tokom narednih nekoliko dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti