Kolumbijska muzička zvijezda šokirala publiku: Poljubac s majkom sve je zaprepastio

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwaPGaFH5Cd/

Kolumbijska muzička zvijezda Maluma dospio je u žižu javnosti prije nekoliko dana kada je objavljen njegov duet sa pop divom Madonnom po dnazivom “Medellin”. Iako važi za jednog od najpopularnijih umjetnika u svojoj zemlji, Maluma je tek prije nekoliko dana dospio na brojne muzičke top liste, a interesovanje za kontraverznom južnoameričkom zvijezdom sve je veće na prostoru SAD.

Iako je pjesma koja nosi naziv kolumbijskog grada u kojem se svojevremeno razvio jedan od najvećih narko kartela kojim je rukovodio Pablo Escobar, podigla veliku “prašinu” na muzičkoj sceni, Kolumbijac je svojom objavom na Instagramu povodom Dana majki još više uzburkao javnost.

Naime, on je objavio fotografiju na kojoj svoju majku nježno ljubi u usta, dok joj svojim rukama miluje lice. Ona je već ranije objsnio kako gaji jako bliske odnose sa svojom majkom, ali se to njegovim brojnim fanovima ipak nije previše dopalo.

-Srećan ti Dan majki, ljubavi mog života- napisao je Maluma ispod sporne fotografije, nakon čega je uslijedila lavina komentara.

View this post on Instagram

Feliz día amor de mi vida, FELIZ DÍA MADRE ❤️

A post shared by MALUMA (@maluma) on

-Šta se ovde dešava?. Nisam znao da tako slavite u vašoj zemlji! Ovo je bolesno. Pa, ne ljubi se tako strastveno majka- samo su neki od komentara koji su izazvali šok među publikom.

Međutim, bilo je i onih koji su stali na njegovu stranu i istakli kako u ovome nema ničega lošeg, te da je njegov odnos sa majkom savim prirodan i moralan.

Pročitajte još