Popularna brineta pokupila svu pažnju: Selena Gomez dominirala na crvenom tepihu u Cannesu

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Dolazak Selene Gomez na crveni tepih u Cannesu definitivno je izazvao najviše pažnje. Pop princeza kako je mnogi nazivaju pojavila se u elegantnom izdanju, a članovi sedme sile najviše pažnje su posvetili upravo njoj.

Ovo je prvi put da Selena ima priliku pojaviti se na ovom prestižnom festivalu, a u Cannes je stigla kako bi se pridružila ostatku filmske ekipe na predstavljanju novog hororca The Dead Don’t Die, redatelja Jima Jarmuscha koji će biti premijerno prikazan na ovom festivalu. Selena u ovom filmu utjelovljuje lik Zoe.

Ekipa filma “The Dead Don’t Die”  / AFP)

Za ovu priliku Selena je nosila bijeli komplet modne kuće Louis Vuitton koji se sastojao od suknje, kaiša i topa  od kože i satena. Stajling je upotpunila ogrlicom i minijaturnim naušnicama, a kosu je pokupila u zalizanu punđu.

View this post on Instagram

Selena at the Cannes Film Festival ❤️ #may14

A post shared by Fan Account (@jelena.daily) on

Podsjećamo, Selena je neko vrijeme izbivala sa društvenih mreža i pojavljivanja u javnosti zbog problema s anksioznosti. Također, Gomez je u utorak podijelila nekoliko simpatičnih selifija na svom Instagramu i najavila dolazak na festival.

View this post on Instagram

hi Cannes…you’re very pretty

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti