Posljednja želja Doris Day zbunila fanove

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwhD3LGAgl3/

Glumačka i pjevačka legenda Doris Day preminula je u ponedjeljak u 98. godini života. Sada je poznata i njena neobična posljednja želja. Vijest o njenoj smrti objavila je Fondacija za životinje koja je nosila njeno ime. Navodno je bila u odličnom stanju za svoje godine, sve dok nedavno nije oboljela od teške upale pluća.

Fondacija u saopćenju dodala da je posljednja želja pokojne Doris da nema sprovod ni spomenik na grobu, što je iznenadilo njeno obožavatelje.

Doris je 50-ih godina 20. stoljeća bila jedna od najvećih zvijezda na svijetu zahvaljujući ulogama u filmovima ‘Ljubimica Divljeg zapada’, ‘Šaputanja na jastuku’ i ‘Voli me ili ostavi’. Dobila je priznanje i za svoje uloge u mjuziklima, a iz show businessa se povukla kako bi se bavila aktivizmom za prava životinja.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti