Nova teorija: Fanovi uvjereni da je Solange Beyonceina kćerka, a ne sestra

Piše: Redakcija

Beyonce i Jay Z nerijetko su predmet teorija zavjere. Njihov se uspjeh i tajanstvenost stalno pripisujem razno raznim silama ili iluminatima, a fanovi su sad došli do još jednom bizarnog zaključka. 

Beyonce i Solange navodno nisu sestre, već mama i kćerka. Mirror tvrdi da je Beyonce starija sedam godina nego što tvrdi da je. Fanovi su uvjereni da je pjevačica rodila Solange kad je imala samo 12 godina, a roditelji su ih odlučili odgojiti kao sestre.

Za šuškanja je zaslužan Beyoncein saradnik koji je s njom bio blizak četiri godine. Prema njemu, slavna pjevačica zapravo je rođena 1974. godine. 

– Beyonceina rodica mi je rekla da je Solange zapravo njezina kćerka. To mi je rekla u povjerenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Nije sarkastičan tip tako da sumnjam da bi izmislila nešto skandalozno o svojoj rodici – objasnio je izvor.

Cijela priča doista se čini istinitom jer je glumica Gabrielle Union objasnila kako Beyonce poznaje iz tinejdžerskih dana. Njoj je 46 godina, a Queen B tvrdi da se rodila 1981. godine. Između njih je razlika od 9 godina pa je tako nemoguće da su u isto vrijeme bile tinejdžerice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti