Najpoželjnija žena svijeta i u 53. godini: Halle Berry plijenila pažnju na premijeri novog filma

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Holivudska glumica Halle Berry zablistala je na premijeri novog filma John Wick 3: Parabellum u New Yorku. Na crveni tepih stigla je u pratnji kolege Keanua Reevesa, te u crnom kombinezonu kojim je naglasila dekolte, postala centar pažnje.

 Keanu Reeves i Halle Berry  / AFP

Neni fanovi složili su se s činjenocom kako glumica nikada nije izgledala bolje, a da se također primjeti da se nikada nije bolje osjećala u svojoj koži, što dokazuje i njan profil na Instagramu, na kojem u posljednje vrijeme insistira na izazovnijim fotografijama.

View this post on Instagram

Lookin’ for a late night snack 🥡

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Podsjećamo, glumica Halle Berry dosad je bila u tri braka ali ni jedan nije potrajao duže od četiri godine. S posljednjim suprugom, kolegom Olivierom Martinezom ima sina, dok s bivšim dečkom, modelom Gabrielom Aubryjem ima kćerku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti