Ovako je izgledalo vjenčanje Maje Šuput

Piše: Redakcija

Pjevačica Maja Šuput ovog vikenda izrekla je sudbonosno DA svom zaručniku Nenadu Tatarinovu. Vjenčanje koje se održalo u predvečernjim satima upriličeno je u luksuznoj Stanciji Meneghetti nedaleko od Bala u Istri. Na istom mjestu prošle godine vjenčali su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a prije njih i pjevačice Severina te Nina Badrić. Maja i njen sada već suprug pozvali su oko 50 zvanica, uža porodica i najbolji prijatelji.

View this post on Instagram

Welcome friends 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

View this post on Instagram

Ready or not , here i come 💍💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Prije svečane ceremonije i sama pjevačica se pohvalila na Instagramu objavivši fotografiju u vjenčanici te na taj način pokazala vojim pratiteljima svoju haljinu iz snova. U velikom dvorištu bio je pripremljen i šator za sve zvanice koje su prisustvovale vjenčanju.

https://www.instagram.com/p/BxV0GD5HuzT/

https://www.instagram.com/p/BxVy4xagfJs/

https://www.instagram.com/p/BxVnBq2nggM/

https://www.instagram.com/p/BxVk55vnWUl/

https://www.instagram.com/p/BxVVpgwg7bH/

https://www.instagram.com/p/BxVR6i7BLyJ/

View this post on Instagram

🤩🤩🤩And This Is Love 😍😍😍

A post shared by 🚁AS📽Aerial📸 (@as.aerial) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti