Zvijezde koje su tokom braka priznale da su gay

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt07PBvFoHQ/

Neke poznate zvijezde možda imaju sreće u karijeri i poslu kojim se bave, ali je nemaju u ljubavi. Ovi muškarci su se vjenčali sa ženama jer nisu smjeli ranije rznati svoju seksualnu orijentaciju. 

FRAN DRESCHER I PETER MARC JACOBSON

Nakon vjenčanja 1978. godine, glumački par se preselio u Los Anđeles kako bi pokušali da postanu poznatiji i prošire svoju karijeru. Kasnije su kreirali čuvenu seriju “Nanny” koja je postala pravi hit koji i dan danas mnogi vole da gledaju. Na kraju se razveli jer je Peter priznao da je gay, a Fran se na to našalila da je mislila da je samo metroseksualac.

Tu “scenu” iz života su kasnije snimili u vidu druge uspešne serije “Happily Divorced”.

CARRIE FISHER I BRYAN LOURD

Carrie je u braku bila sa čuvenim holivudskim agentom čak četiri godine, kada joj je priznao da je gay i ostavio je zbog drugog. Iako je bila povrijeđena, ostala je s njim u dobrim odnosima jer zajedno imaju kćerku Billie. Jednom prilikom je priznala da je mislila da je ona za to kriva i da ni malo nije lakše jer nije u pitanju klasična prevara i razvod već ovakva situacija.

U svojoj autobiografiji je napisala da zajedno idu na odmore i da je Bryan super otac – onakav kakav njen nikada nije bio.

ELTON JOHN I RENATE BLAUEL

Verovali ili ne, ali i Elton John je jednom davno bio oženjen za ženu. Umjetnik je oženio Renatu Blauel 1984.  s kojom je bio četiri godine. Iako je priznao da ju je zaista mnogo volio i da je htio da bude u braku s njom, morao je da je ostavi jer ga je tištilo to što ga ne privlači ženski pol. Tako ju je povrijedio, a Elton i dan danas žali što joj je to uradio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti