Bivša djevojka Leonarda DiCaprija bankrotirala: Duguje milione, a ove godine zaradila samo 3 hiljade dolara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
Erin Heatherton

Bivša Viktorijina anđelica, Erin Heatherton proglasila je zvaničan bankrot nakon što joj je poreska uprava predala izvještaj u kojem stoji da je nekadašnja djevojka Leonarda DiCaprija dužna državi platiti preko pola miliona dolara na ime poreza, a pritom je i bivšoj poslovnoj partnerici dužna par miliona na ime ne poštovanja ugovora o zajedničkom finansiranju projekta. Ova 30-godišnja manekenka koja posljednjih mjeseci prolazi kroz jako težak period, priznala je da je na sve načine pokušala spasiti svoju poslovnu karijeru, ali je da joj to jednostavno nije pošlo za rukom.

https://www.instagram.com/p/BvhxuFcgQYQ/

Erin je u prisustvu advokata izjavila da su njena mjesečna primanja svedena na minimu, a osim 2,8 hiljada dolara koliko je svega zaradila tokom prethodne godine, dobija nešto više od 200 dolara pomoći na mjesečnom nivou, i to od svojih prijatelja i članova porodice. Manekenka tvrdi kako na svom bankovnom računu ima nešto manje od 950 dolara, što joj svakako nije dovoljno da pokrije svoje mjesečne troškove.

https://www.instagram.com/p/BevOKeAlK3u/

Njeni dugovi posljednjih mjeseci se samo gomilaju, a glavni razlog je taj što zbog ne mogućnosti plaćanja ranijih dugova i kredita, kamate konstantno rastu, pa tako Heatherton trenutno duguje 11,514 dolara na jednoj kreditnoj kartici, 9,485 na drugoj i 194,602.00 na trećoj. Kompaniji “City National” manekenka duguje 200 hiljada dolara, a država New York od Erin potražuje 41 hiljadu dolara duga na ime poreza.

Erin je prošle godine objavila da je svoj stan na Manhattanu prodala za 2,68 miliona dolara, a cjelokupnu sumu banke su joj oduzele po automatizmu. Iako joj je ostalo svega par hiljada dolara vrijedne imovine, Erin je izjavila da posjeduje još samo dijamantsku ogrlicu koja je njen poslednji “zalog” koji će sigurno, morati unovčiti u narednom periodu.

View this post on Instagram

🌸🌺🌻🌺🌸 @purewow

A post shared by Erin Heatherton (@erinheathertonlegit) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti