Majka pjevačice upozorila: Britney je u opasnosti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoPSA6ogcgV/

Majka američke pjevačice Britney Spears, Lynne, uputila je zahtjev sudu da zajedno sa svojim advokatom prisustvuje narednom ročištu na kojem će se raspravljati o dosadašnjim rezultatima terapije koju je Britney proteklih mjeseci provela u jednoj mentalnoj ustanovi. Ona je izjavila da bi na sljedećem ročištu njen advokat trebao biti prisutan iz razloga jer Lynne prethodnih sedmica nije dobila odgovarajuće informacije koje je zatražila od suda. Majka poznate pjevačice jako je uplašena za zdravlje svoje kćerke koja se trenutno oporavlja od postdepresivnog stanja u koje je zapala prije nekoliko mjeseci kada je hitno prevežena u bolnicu.

-Tražim posebno obavještenje o svim pitanjima za koja se može dobiti informacija- navodi se zahtjevu koji je Lynne predala sudu.

https://www.instagram.com/p/BWtISnJjaJI/

Kao glavni razlog njene zabrinutosti navodi se činjenica da bi sud mogao izdati negativno rješenje o rezultatima procesa rehabilitacije kroz koji je Britney prošla, što bi u konačnici moglo rezultirati sudskim nalogom o oduzimanju prava o starateljstvu nad njeno dvoje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti