Ovako mama Scarlett uživa u slobodnoj večeri

Piše: Redakcija

Palm Restaurant, mjesto koje je čak četrdeset godina bilo omiljeno okupljalište filmskih zvijezda u West Hollywoodu, nedavno se otvorio na novoj lokaciji na Beverly Hillsu.

Stoga je njegov vlasnik Bruce Bozzi u subotu navečer organizirao party na kojem se pojavila čitava plejada holivudskih zvijezda, uključujući Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow i Joea Jonasa.

Novopečena majka Scarlett na zabavu je došla u društvu zaručnika Romaina Dauiraca. S dioptrijskim naočalama glumicu smo jedva prepoznali na fotografiji koju je Bozzi objavio na Instagramu. Njena kolegica Ellen Barkin mogla bi joj proći kao sestra s obzirom na istu frizuru, naočale i outfit.

Tu je i voditeljica Kelly Ripa, koja je u jednom trenutku zaplesala s Bruceom, koji je gol do pasa klečao na podu.

Gwyneth Paltrow družila se sa svojim prijateljima i kolegama, a fotkala se u društvu Joea Jonasa i Chorda Overstreeta.

No zabava nije bila rezervirana samo za subotu – u petak su se u Palmu zabavljali bivši kolege iz serije “Puna kuća” – John Stamos i Lori Loughlin, piše RTL televizija

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti