Nakon višemjesečne pauze vratio se muzuci: Justin Bieber priprema nešto novo

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BhDI6ZxDhQg/

Kanadska teenage zvijeda Justin Bieber ponovo je onaj stari. To je i sam potvrdio na svom Instagramu gdje je objavio kratak video kojim najavljuje da je nakon mjeseci pauze i problema sa depresijom, ponovo onaj stari. Bieber koji je 2018. godine uplovio u bračne vode sa atraktivnom manekenkom Hailey Baldwin, samo par mjeseci kasnije, priznao je da ima ozbiljnih problema sa mentalnim zdravljem zbog čega se odlučio na nekolio mjeseci povući sa javne scene i pokušati da riješi problem.

Mnogi su bili mišljenja kako je mladi pjevač doživio “zasićenje” koje ga je moglo koštati veoma uspješne karijere, ali je on svojom posljednjom objavom na Instagramu, obradovao brojne fanove koji su bili oduševljeni kada su čuli da se sprema nešto novo. Bieber je povratak nagovjestio kada se nedavno pojavio kao gost iznenađenja na nastupu američke muzičke zvijezde Ariane Grande na festivalu “Coachella” što je ujedno bio njegov prvi javni nastup nakon višemjesečne pauze.

View this post on Instagram

@teddysphotos

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti