Ne mari za kritike: Atraktivna manekenka odgovorila fanovima na komentare o trudnoći

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwT5J_zHsoz/

Instagram zvijezda Belle Lucia koju prati preko milion fanova na Instagramu, objavila je nedavno fotografiju koja se baš i nije dopala njenim fanovima. Atraktivna manekenka priznala je da se nalazi u 17. nedjelji trudnoće zbog čega su njene grudi “porasle”, a također je primjetila brojne promjene na svom tijelu. Njeni faovi nisu mogli povjerovati u njene riječi, zbog čega je usljedila lavina komentara na njenu posljednju objavu.

-Nije sve toliko sjajno i glamurozno, sve me boli- napisala je Belle u opisu fotografije koja je izazbala oprečne komentare.

Iako žene tokom trudnoće doživljavaju različite tjelesne promjene, nekim od njenih fanova nije se dopala fotografija, za koju tvrde da je lažna, dok su drugi mišljenja kako je nemoguće da žene u četvrtom mjesecu trudnoće izgleda perfektno kao Belle na posljendjim fotografijama.

Manekenka se nije ustručavala odgovoriti fanovima, napisavši kako nije lijepo tako komentarisati o jednoj ženi i budućoj majci, nakon čega je na društvenim mrežama objavila niz fotografija na kojima se nalaze druge žene koje su također u četvrtom mjesecu trudnoće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti