Katherine se uveliko sprema za vjenčanje: Kćerka Arnolda Schwarzeneggera još uvijek nije otkrila datum

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bsn4v8Fh_rw/

Kćerka holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera uveliko se sprema za najljepši dan u svom životu. Nakon što je prije nekoliko dana imala djevojačku zabavu, ponovo je viđena u Los Angelesu, kako se priprema za vjenčanje. Chris Pratt i Katherine uhvaćeni su od strane paparazza kako odlaze u šoping, a nakon šopinga budući supružnici odlučili su se okrijepiti uz kafu i vodu.

https://www.instagram.com/p/BwsvTzNAhkG/

Može se reći da je par poprilično tajanstven kada je u pitanju njihovo vjenčanje te u javnosti još uvijek nisu otkrili koji je tačan datum.

– Katherine je sva u planovima za vjenčanje. U luksuznom butiku vjenčanica zadržala se nekoliko sati. Ona uživa u cijelom procesu planiranja tog važnog dana. Iako datum još nije poznat, rekli su da žele ozakoniti ljubav ove godine. Važno im je da njihova porodica taj dan bude na okupu – otkrio je izvor blizak najstarijoj kćeri glumca Arnolda Schwarzeneggera.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti