Britanija na nogama: Je li konačno stigla kraljevska beba?

Piše: Redakcija

  AFP

Britanci s nestrpljenjem očekuju dolazak kraljevske bebe i svakog trenutka očekuju vijesti iz Kesinghtonske palače. Iako se u posljednjih nekoliko sedmica špekulisalo o tome kako se Meghan Markle porodila ipak beba još uvijek nije stigla, jer je budući otac zbog svega otkazao i dio službenog putovanja.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Majka Meghan Markle, Doria Ragland, u Frogmore Cottage već je stigla, a sada je i princ Harry iznenada otkazao planirani službeni put u Amsterdam slijedeće sedmice. U njegovom rasporedu odavno je zapisano putovanje  u Nizozemsku, ali na iznenađenje javnosti princ je jučer odlučio otkazati prvi dan službenog puta, pa će samo posjetiti Den Hag a ne i Amsterdam.

Zanimljivo je da su se danas britanski mediji već raspisali kako je pitanje vjerojatno sata kada će palača objaviti da se dijete rodilo, a sve se dodatno zakuhalo nakon što je motorist vidio kraljevski Bentley, s ružičastom dekicom pored prozora, koji je u pratnji policijske patrole prošao Windsorom. Iz palače je kasnije otkriveno kako je to zapravo bila kraljica Elizabeta II koja je u Windsoru dijelila ordene Royal Victorian Order.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti