Rijetko ih možemo vidjeti zajedno: Justin Timberlake i Jessica Biel zajedno sa sinom stigli na golf teren

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Justin Timberlake i Jessica Biel jedan su od slavnih holivudskih parova čiji brak i privatni život ne puni stranice tabloida. Žive povučenim i mirnim životom sa sinom koji je na svijet došao 2015., a ponosni roditelji skrivaju ga od očiju javnosti. Ipak odlučili su se da zajedno uživaju u porodičnom danu na golf terenu.

S roditeljima u šetnju je izašao i njihov četverogodišnji sin Silas Randall Timberlake, kojeg su obožavatelji dočekali s oduševljenjem. Već sad je mrimjetno da će maleni dječačić izrasti u pravog šarmera.

I dok se tada zabavljao igrajući golf, mama i sin su navijali s tribina a kasnije su uhvaćeni kako zajedno šetaju zelenim terenom. Kako se čini sin se odlično zabavljao u tatinom naručju. Primjetno je da je mali Silos pokupio gene i sa mamine i tatine strane, a sa prekrasnim sunčanim naočalama pokupio je svu pažnju prisutnih.

 Actress Jessica Biel / AFP

Justin Timberlake /AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti